Röntgenservice
Oekelsebaan 55
4881 NE Zundert
info@rontgenservice.nl 06 53 67 37 54 076 596 44 25

Tarieven

 

Tarieven op aanvraag

Voor het opvragen van röntgenbeelden uit het archief t/m 2017 kunt u per email of sms / app contact opnemen. Voordat u kopiën opvraagt vragen wij u eerst nog eens goed te zoeken naar de cd :)  en/of onze informatie pagina te raadplegen voor het emailen van röntgenbeelden.

Vermeld bij uw aanvraag de volgende gegevens:

- Naam, afstamming, leeftijd & chipnummer van het paard (datum röntgenopnames)

- Naam, adres & telefoonnummer aanvrager

Aanvragen van een kopie CD of het emailen van kopiën van röntgenfoto's worden alleen in behandeling genomen indien aangevraagd door de opdrachtgever. Houdt rekening met enkele dagen levertijd.

Kosten €25,-

Röntgenservice is een onderneming van Ruud Huijbregts. Ruim 16 jaar geleden is dit bedrijf ontstaan uit een grote liefde voor paarden, jarenlange vakmanschap in de hoefsmederij en een gedegen scholing op het gebied van paarden en radiologie. Röntgenservice is in al deze jaren uitgegroeid tot een dynamische hippische onderneming met een grote kring trouwe klanten. Röntgenservice is een röntgen service en geen dierenartsenpraktijk. Röntgenservice werkt samen met paardendierenartsen. Vele dierenartsenpraktijken en verzekeringsmaatschappijen werken met de röntgenbeelden van Röntgenservice. Voor nieuwe afspraken neemt u contact op via 0655793873.

Prijzen excl. verzendkosten en 21% BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.